• Facebook Melissa Cowie Design
  • Instagram Melissa Cowie Design


Melissa Cowie Design

is gestart door een liefdevol gebaar. 

 

Melissa is in contact gekomen met het vak edelsmeden toen ze het ontwerp van een ring besprak met een vriendin. Ze had haar getalenteerde vriendin en edelsmid, Sanne Bergsma, gevraagd of ze een ring wilde maken voor Melissa's man. Sanne was blij met het ontwerp van Melissa voor de ring en vroeg of Melissa zelf wilde helpen bij het maken van de ring. Dit heeft Melissa gedaan en zo is haar reis als edelsmid gestart.

 

Nadat Melissa de basis van Sanne had geleerd wilde ze meer leren en is ze begonnen aan een opleiding bij de Academie voor Edelsmeden Van Helden in Zeist. Na meer dan 2 jaar leren en oefenen is Melissa nu afgestudeerd (2018) en kijkt ze erg uit naar het ontwikkelen van haar eigen stijl.

De inspiratie haalt Melissa uit van vloeiende vormen, moderne architectuur en gevoel voor humor. Ze omschrijft haar eigen stijl als modern met een twist. Melissa werkt voornamelijk met zilver en soms ook met goud.

Melissa is een bereisde Nieuw Zeelander die in Nederland woont. Zij heeft letterlijk een wereld van inspiratie om ontwerpen te maken. Zij kijkt er erg naar uit om mooie ontwerpen te creëren voor jou.  

Don’t Forget to Follow